Dakisolatie

Door te kiezen voor dakisolatie bewijst u uzelf op meerdere fronten een goede dienst. Het belangrijkste voordeel van dakisolatie is dat uw wooncomfort aanzienlijk toeneemt. U heeft geen last meer van tocht of binnendringend vocht. Zeker als u de zolderverdieping als volwaardig onderdeel van uw woning gebruikt, bijvoorbeeld als slaapkamer of werkkamer, is dit comfort uiteraard zeer wenselijk.

Dakisolatie bespaart energie

Warmte stijgt op. Daardoor verliest een huis de meeste warmte via het dak. Door te kiezen voor dakisolatie door Peek Dakbedekking zorgt u ervoor dat de warmte veel langer wordt vastgehouden. Dit merkt u in de rekening voor stookkosten en doordat het in het hele huis aangenaam warm is in  de koude wintermaanden. Dakisolatie kan het beste worden aangelegd als uw dak gerenoveerd wordt. Overweeg dit dus zeker als de dakbedekking moet worden vervangen, zo slaat u 2 vliegen in 1 klap.

Een offerte voor dakisolatie aanvragen

Wilt u een scherpe offerte voor het aanbrengen van dakisolatie? Neem dan zeker contact op met Peek Dakbedekking. U bereikt ons eenvoudig via telefoonnummer 06-83829992 of gebruik het formulier op de pagina Offerte Aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende offerte uit te brengen.