Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking wordt steeds populairder. Steeds meer huizen krijgen geen traditioneel pannendak meer maar een fraaie afwerking met bitumen dakbedekking. De belangrijkste reden daarvoor is dat het een zeer duurzaam materiaal is dat tientallen jaren meegaat. Als u kiest voor bitumen dakbedekking door Peek Dakbedekking dan heeft u jarenlang geen omkijken naar uw dak. Bitumen is waterdicht en het is een zeer sterk en goed isolerende dakbedekking. Als bijkomend voordeel geeft bitumen uw pand een fraaie, moderne uitstraling.

Ook voor uw huis een bitumen dak?

Is het dak van uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Overweeg dan zeker een bitumen dakbedekking. Bitumen is gemakkelijk aan te brengen en hecht zich dankzij de grote kleefkracht prima aan het onderliggende materiaal. Uw dak is hierna bestand tegen zo ongeveer alle Nederlandse weersomstandigheden en daarnaast ook tegen invloeden van verschillende chemische middelen. Een bitumen dak is eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Overweegt u een nieuw dak voor uw bedrijfspand of woning? Vraag dan nu bij Peek dakbedekkingen een vrijblijvende offerte aan voor bitumen dakbedekking. Dit kan door het offerteformulier op de website in te vullen. Wij maken indien nodig een afspraak met u om de situatie ter plaatse te beoordelen.

Neem contact met ons op

Ontvang van ons op korte termijn een eerlijke en vrijblijvende offerte

Google reviews

Bekijk hieronder enkele reviews van onze bezoekers. Deze reviews zijn afkomstig van Google.