Schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie

Niet alleen uw dak heeft met enige regelmaat onderhoud nodig. Dit geldt ook voor uw schoorsteen. Schoorsteenrenovatie kan nodig zijn als het metselwerk aan vervanging toe is. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw schoorsteen bij een zware storm van het dak waait. Daarnaast is het belangrijk dat de schoorsteen goed rookt zodat u veilig uw open haard kunt stoken.

Problemen met uw schoorsteen? Laat ze tijdig verhelpen

Het is erg belangrijk om op tijd een vakman langs te laten komen voor schoorsteen renovatie als u problemen ervaart. Als de schoorsteen de rook van de kachel niet goed kan afvoeren kan dit brand veroorzaken. Maar u loopt ook het risico dat er giftige dampen uit de kachel in uw woonkamer terecht komen met een groot risico voor de gezondheid van u en uw gezin. U kunt ook op voorhand uw schoorsteen laten controleren om te beoordelen of schoorsteenrenovatie noodzakelijk is.

Vraag nu offerte aan voor de renovatie van uw schoorsteen

Wilt u uw schoorsteen deskundig laten opknappen? Kies dan voor schoorsteenrenovatie door Peek Dakbedekking. U kunt een offerte aanvragen door te bellen met telefoonnummer 06-83829992 of gebruik het contactformulier op de website. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de schoorsteen te inspecteren en een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Neem contact met ons op

Ontvang van ons op korte termijn een eerlijke en vrijblijvende offerte

Google reviews

Bekijk hieronder enkele reviews van onze bezoekers. Deze reviews zijn afkomstig van Google.