Zink en Lood

Zink en Lood

Zink en Lood zijn materialen die vaak gebruikt worden bij het aanleggen of renoveren van daken van woningen en bedrijven. Deze materialen worden gebruikt om het dak te verzwaren zodat het niet bij de minste of geringste storm van het pand afwaait. U heeft misschien wel eens beelden gezien waarop de wind onder de dakrand grip kreeg en het complete dak als een plak kaas van een boterham van het huis waaide. Dat wilt u natuurlijk niet meemaken.

Laat het zink en lood van uw dak regelmatig controleren

Het dak van uw huis verdient regelmatig aandacht. Veel huiseigenaren gaan hieraan voorbij maar het is echt belangrijk om uw dak eens in de paar jaar te laten inspecteren. Peek Dakbedekking komt hiervoor graag bij u langs. Naast het zink en lood controleren wij uiteraard ook of de dakpannen of andere dakbedekking nog intact is en goed is bevestigd. Ook controleren wij indien aanwezig uw schoorsteen. Wanneer vervanging noodzakelijk is kunt u rekenen op ons vakmanschap waarmee wij uw dak weer piekfijn in orde maken.

Vraag offerte aan zodat uw dak er weer jaren tegen kan

Wilt u ook geen zorgen hebben om het zink en lood op uw dak? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor deskundig dakonderhoud door Peek Dakbedekking. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op de website. Daarnaast zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-83829992.

Neem contact met ons op

Ontvang van ons op korte termijn een eerlijke en vrijblijvende offerte

Google reviews

Bekijk hieronder enkele reviews van onze bezoekers. Deze reviews zijn afkomstig van Google.