Over Peek dakbedekking

Over ons

Peek dakbedekking

Kwaliteit, service en vakwerk door Peek Dakbedekking

Lars Peek, directeur van Peek Dakbedekking, is een ervaren dakdekker die in 2015 besloot om zijn eigen bedrijf te starten na jaren in loondienst te hebben gewerkt. Direct bij de start van Peek Dakbedekking was duidelijk dat kwaliteit, service en vakwerk de kernwoorden van de onderneming moesten worden. Tevreden klanten, dat is waar het bedrijf voor staat.

Een ervaren team


Het team van Peek Dakbedekking bestaat uit acht ervaren dakdekkers. Voor grote klussen kunnen wij altijd extra dakdekkers inhuren zodat ook een grotere opdracht binnen de door u verwachte termijn kan worden opgeleverd. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en kennisrijke vakmensen.


Wij werken zowel voor particulieren als voor aannemers en installatiebedrijven. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Oosterhout, of omliggende plaatsen zoals Breda, Tilburg, Geertruidenberg of Raamsdonksveer? Neem dan direct contact op met Peek Dakbedekking.


Een kwaliteitsdak voor een scherpe prijs


Al vanaf de start werkt Peek Dakbedekking uitsluitend met kwaliteitsproducten van Royal. Wij geven dan ook met een gerust hart 10 jaar garantie op door ons geplaatste daken. Wilt u een mooi en solide dak op uw woning of bedrijfspand? Kies dan voor de uitstekende kwaliteit die wij u kunnen bieden. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Wij zijn de specialist in Oosterhout en omstreken. Zo werken wij ook veel in Breda, Made, Terheijden, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Tilburg, Dongen, Rijen, Den Hout en Dorst.

Google reviews

Bekijk hieronder enkele reviews van onze bezoekers. Deze reviews zijn afkomstig van Google.